Voor bedrijven

Wij nemen je mee op avontuur.

Hoorspel Avontuur programma

In ons Hoorspel Avontuur programma ga je als team met elkaar veel beleven. “Begrijpen door te ervaren” als voedingsbodem waarop jij zelf, je team en als leider kunt groeien.

Wat gebeurt er met Mij en met ons Team als er onvoldoende of niet goed geluisterd wordt?!

Wanneer komt mijn talent in het team echt tot zijn recht? Hoe wordt mijn talent gewaardeerd? Hoe reageren wij als team op onverwachte of spannende situaties en wat is dan onze kracht en waar valt er dan nog kracht te winnen?

Het antwoord op deze vragen geven je mooie en waardevolle inzichten in jezelf en in wat de dynamiek van je team is. De gebundelde kracht maar ook misschien wel die collectieve valkuil of een sluimerende 'onderstroom' wordt zichtbaar.
Ons gedrag en onze interacties worden scherper zichtbaar wanneer de omstandigheden in de praktijk spannender worden. We komen op scherp te staan. Herkenbaar?

Het avontuur

Tijdens het Hoorspel Avontuur wordt je samen met je team op een leuke en creatieve manier op scherp gezet in De Bunker Luistert.

Met deze live ervaringen gaan we aan de slag en we combineren dit bij voorkeur met voorbeelden uit jullie eigen praktijk.

Jullie worden hierbij geholpen door de observatie van een door de wol geverfde coach. Samen met je team ga je aan de slag om een Hoorspel in elkaar te zetten. De feedback van de observatie is om op een laagdrempelige, positieve en opbouwende manier snel meer inzicht in het talent en het potentieel van jezelf en dat van je team te krijgen.

De Aha-erlebnis

Het resultaat is vaak een Aha-erlebnis; "ja inderdaad dát is onze kracht", "als we daar nu in het vervolg zó mee omgaan worden we sterker" of "ik zie nú waarom onze onderlinge verschillen ons juist helpen".

Doelgroep:

Bedrijven die hun medewerkers verder op weg willen helpen op persoonlijk vlak, als team en vanuit hun rol als leider.

Teams en leidinggevenden die samen aan de slag willen om op basis van beleving en inzicht, gericht te groeien als Persoon, als Leider en als Team.

Elke persoon en elk team is uniek daarom wordt het Hoorspel Avontuur altijd op maat aangeboden.

Voorbeeld Programma:

Het Hoorspel Avontuur wordt voor elk team en afhankelijk van de specifieke situatie en wensen op maat geprogrammeerd. Het volgende programma is als voorbeeld samengesteld.

Dagdeel 1: Persoonlijke Talent

  • Introductie persoonlijkheden: Hierbij kan eventueel gebruik gemaakt worden van de Insights Discovery methode
  • Herkennen van de onderlinge verschillen en hun wisselwerking
  • Inzicht in en werken met positieve feedback (een persoonlijk Insights profiel indien gewenst).

Dagdeel 2: Teamkracht

  • Teamrollen en het effect van gedrag
  • Inzicht in teamkracht
  • Hoorspel Avontuur

Dagdeel 3: Teamgroei en Leiderschap:

  • Het Topteam - Reflectie
  • Invloed en (persoonlijk) leiderschap
  • Van inzicht naar aanpakken

Locatie:

Herenboerderij De Bunker te Valkenswaard

Contact:

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie, neem dan contact op met Olga Jonk. Bereikbaar op: +31 6 26 99 05 95 of per mail info@debunkerluistert.nl

Wil jij met je team een eigen hoorspel maken? Kom dan naar onze Bunker die Luistert!